Jag är Sandra Bredberg

Vem är då Sandra Bredberg eller som vissa känner mig Sandra Svensson? Jo, jag är en social kvinna, som arbetar som fastighetsförvaltare och mamma till en dotter. För mig är det avkopplande att pyssla och handarbeta vilket passar bra när min dotter sover. Just nu, eller egentligen sedan jag gifte mig, har jag snöat in på att göra kort. Det började med att jag gjorde inbjudningskorten till bröllopet och sen var jag fast. 

Spontant skulle jag säga att jag tycker om att laga mat, men frågan är om det egentligen är sant. Jag hatar att laga mat till enbart mig. Det jag gillar är att laga mat tillsammans med andra och då speciellt min man. Jag gillar även att testa nya recept och ibland komponerar min man och jag ett eget recept. En utmaning för mig är att hitta ett recept som fungerar med de råvaror vi har hemma, extra utmanande är det om kylen börjar sina eller om jag har några ingredienser som måste användas innan de blir dåliga. 

Så på dessa sidor tänkte jag dela med mig av det jag gör. Jag vill inspirera andra med mina kort och ge tips på olika tekniker som kan användas. 

Följ mig på pinterest