Tre kort till alla hjärtans dag

Hej,
Nu är det inte långt kvar till alla hjärtans dag och jag har fått postat de kort som skall levereras av brevbäraren. Så därför tänkte jag att jag skulle passa på att visa några kort här.

Först ut blir ett kort i rosa där jag gjort bakgrunden med distress oxide i olika färger som jag sedan sprayade och skvätte på lite guldigt skimmer. Fåglarna på hjärtat är en dies från Nellie Snellen och texten love är en dies från Studio light. Texten stansade jag ut tre gånger och limmade på varandra för att få lite olika nivåer på kortet.

Insidan matchade jag genom att stansa ut hjärtan från det som blev över av bakgrunden jag gjort. Diesen kommer från Studio light. Till detta använde jag en passande text stämpel från Craft Emotion.

Sen kommer ett kort jag gjorde till min pappa. Även denna bakgrund har jag gjort med distress oxide i olika färger. För att få till mönstret sprayade jag en stencil med vatten och tryckte mot bakgrunden jag skapat i olika färger. De dies jag använt kommer från Rox stamps. Älskade i hjärta kommer från adventskalendern 2019 och texten pappa kommer från adventskalendern 2020.

Även detta kort fick en bit av bakgrunden som användes på framsidan som dekoration inuti. Textstämpeln “ÖNSKAR DIG EN GLAD alla 🤍 dag” kommer från Jess Ink.

Sist ut blir ytterligare ett kort där jag gjort bakgrunden med distress oxide i olika färger. Även på denna bakgrund har jag sprayat en stencil med vatten och tryckt mot bakgrunden. Det utstansade hjärtat kommer från Skapat avs guld adventskalender 2020. Den dise jag använde till bannern kommer från Nellie Snellen och den fina textstämpeln “Stor kram på alla hjärtans dag” kommer från Jess Ink.

Precis som på tidigare kort ville jag matcha insidan med framsidan och därför fick en bit av bakgrunden pryda även denna insida. Då detta kort skulle ges till en fantastisk vän tyckte jag att textstämpeln “LYCKA ÄR ATT HA VÄNNER SOM DIG” som kommer från Vilda stamps passade perfekt.

Jag hoppas kunnat inspirera med några av de kort jag gjort till alla hjärtans dag. Lycka till med ert skapande!

// Sandra

Kommentera