CAS-kort med vårtema

Hej,
Idag har jag kämpat med att få till detta kort. Fick idén igår kväll och sen var det bara att stansa ut blommor och limma samman tills jag fick tillräckligt många för att genomföra min idé.

Stansarna jag använt kommer från Lidl, det är två olika. Tycker det blir perfekt små blommor med dem som jag sen dekorerade med en halvpärla. Stämpeln jag använt kommer från hÄnglar & Wings.

De små blommorna har jag limmat på en större blomma i samma gula färg som de små blommorna. Jag skar ut den stora blomman med min ScanNcut. Att ha en stor blomma under gör att hela blomman ser gul och hel ut även om det blir lite mellanrum mellan de små blommorna.

Detta kort skall vara med i en av utmaningarna som hÄnglar & Wings har i sin Facebook grupp nu. Utmaningen var att göra ett CAS kort och jag fick bara använda stämplar från hÄnglar & Wings. För dem som undra vad CAS är kan ni läsa om det här.

Ha en bra kväll!

// Sandra

Kommentera