Broderat kort i grönt

Hej,
Jag tycker det är så roligt att det på internet har exploderat med cyberträffar och tävlingar för oss som pysslar. Nu kan jag välja och vraka på vilka tävlingar jag vill delta i. Synd bara att tiden inte räcker till allt. Kortet jag visar idag har jag precis blivit klar med och är med i en tävling där temat var ”en uppmuntrande hälsning”.

Idén till kortet fick jag från tidningen Hobbyjournaal nr 169 där också mönstret till broderiet fanns. Jag tycker den tidningen ger mig bra inspiration och det är helt perfekt att kunna använda mönstren som finns med. Bilden kommer från ett av Amy Designs klippark.

På insidan tyckte jag denna stämpel från Crafters Companion passade perfekt. Jag har stämplat med Memento Bamboo Leaves. Avslutningsvis fäste jag likadana hörn som jag har på framsidan.

Nu hoppas jag på vinst i tävlingen och att få inspiration från alla andra bidrag som är med.

Ha en bra kväll!

// Sandra

2 Replies to “Broderat kort i grönt”

    1. De finns i olika grupper på Facebook. CoronaCyberCrop mars 2020 heter gruppen där denna tävling finns. Mycket bra tävlingar så det finns möjlighet för alla att vara med.

Kommentera