Födelsedagskort med stegrande häst

Hej,
För ett tag sedan var jag på ett kalas till en flicka som fyllde 1 år och hade gjort ett födelsedagskort med en häst på. Så idag passar jag på att visa kortet för er. Bakgrundspappret jag använde kommer från First Edition Chasing Rainbows och hästarna hade fint glitter på sig. Svårt att på foto visa hur fint det glittrade men jag hoppas ni har bra inlevelseförmåga och kan föreställa er det.

Diesen med den stegrande hästen kommer från Nellie Snellen. Jag stansade ut den två gånger; en i lila och en i rosa. Spillbitarna från den rosa limmade jag i den lila hästen jag stansat ut. Enklast är att först limma fast den lila hästen och sen lägga lim på bakgrundspappret som syns i hästen för att på detta fästa de rosa bitarna.

Till insidan använde jag en bit av mönsterpappret som blev över från framsidan. Jag klippte även ut hästskorna från den rosa hästen jag stansade ut när jag gjorde framsidan och hade som dekoration på insidan. Diesen jag använt till Grattis kommer från HC Design.

Ha en bra kväll!

// Sandra

Kommentera