Ett kort till min pappa

Hej,
Förra helgen var det fars dag och då hade jag ingen möjlighet att hälsa på min pappa utan det fick vänta tills denna helg. Så därför kan jag nu visa kortet jag gjorde till honom.

Till bakgrunden har jag använt en embossingfolder med verktyg från Leane Creatief. Även de matchande verktygen som jag stansat ut med dies kommer från Leane Creatief. Den fina fars dag stämpeln kommer från hÄnglar & Wings ett sett med andra stämplar till pappa.

Till hörnen har jag använt bruna brads som jag hittade i mina gömmor. Tror de kommer från Panduro. Till detta kort har jag gjort en kortstomme av papper från Lidl. Rätt som det är går det att hitta väldigt bra papper till kortstommar hos dem. Om jag minns rätt så var det veckan som kommer nu som jag skall ta en tur till butiken och se om de har block med 270g papper i 25 olika färger.

Insidan ville jag skulle matcha med framsidan och därför använde jag en liten embossingfolder från Leane Creatief. Jag stämplade GRATTIS pappa med stämplar fårn hÄnglar & Wings på vitt papper som jag stansade ut med dies från Nellie Snellen. Det är diesen som ger den fina prickade kanten på det vita pappret.

Nu när fars dag redan har varit förstår jag om det är svårt att bli inspirerad av detta kort men jag tänkte att det går att byta ut stämpeln på första sidan till Grattis och så kan kortet användas till en pappa som fyller år istället.

Ha en bra kväll!

// Sandra

Kommentera