Kort till farsdag

Hej,

Idag tänkte jag visa kortet som jag skickat till min pappa på farsdag. Först hade jag jättesvårt för att komma på något då jag har varit helt insnöad på julkort. Så kom jag på att jag kunde hämta inspirtion från Pysslotekets uppvärmningsutmaning och gjorde ett kort med hösttema. För er som inte sett utmaningen så fanns det ett ordmoln med olika ord som alla knöt an till hösten. Uppgiften var at skapa något där minst två av orden fanns med. Jag valde ut orden höstlöv och orange.

Stämplar och dies till löven kommer från Stampin’ up. Underbara set där dies och stämplar kan kombineras. Två av löven stämplade jag och embossade med guld för att därefter stansa ut. Texten Farsdag kommer från Skapat avs adventskalender guld 2020. Jag har stansat ut den tre gånger och limmat samman för att få lite nivåskillnader på kortet.

Bakgrunden gjorde jag själv med distress oxide i olika färger. När den var klar tog jag lite mica pulver och blandade i vatten för att kunna spraya på bakgrunden. Det gav bakgrunden ett jättefint skimmer som jag försök få med på bilden nedan.

De små löv disen kommer från samma set som användes till framsidan och passade perfekt som dekoration på insidan. Texten ”Om jag fick välja pappa, skulle jag välja dig!” är en stämpel från Vilda stamps.

Nu håller jag tummarna för att det går bra för detta bidrag i utmaningen.

Ha en bra dag!

//Sandra

Kommentera