Femtonde tillbakablicken – julkort med layred stamp

Hej,

Nu har jag blivit väldigt inspirerad av mina tillbakablickar. Jag har fått gjort klart några julkort och har fler på gång. Tyvärr är det svårt att pyssla och fota på dagen när barna är vakna. Så ni får hålla tillgodo med fler tillbakablickar.

Ikväll kollar jag tillbaka på ett julkort där jag använt mig av layred stamp. Det vill säga en stämpel som består av flera olika stämplar så du kan stämpla med olika färger och bygga upp ett fint motiv. Stämpeln jag använt kommer från Nellie Snellen och är ett hörn. Jag har stämplat den fyra gånger för att få hela ramen.

Till denna stämplade ram tyckte jag det räckte med en fin 3D-bild och en röd kant runt allt. Som vanligt använde jag 1,5 mm foam tape som distans mellan de olika lagren.

Till insidan använde jag en annan layred stamp i samma serie från Nellie Snellen. Texten på insidan kommer från hÄnglar och Wings.

Ha en bra kväll!

//Sandra

Kommentera