Fjortonde tillbakablicken – julkort med dot and do flaska

Hej,

Ikväll kollar jag tillbaka på ett av mina favoritjulkort med dot and do från förra året. De små klistermärkena blänker så fint och 3D-bilden ger kortet ett djup.

Jag började med att hitta ett mönster och sen välja ut de färger jag ville använda. Mönstret la jag på mitt ljusbord och uppe på det ett vitt papper där jag fäste de små klistermärkena, som kallas hobbydot. Fördelen med att fästa klistermärkena på ett blankt papper är att ingen kan se om de hamnar lite snett (det finns färdiga ark tryckta med mönster). Om jag saknar något litet klistermärke går det att byta ut till något annat, tex en lite mindre prick utan att det syns.

Ramen till insidan gjorde jag av samma röda klistermärken som jag använde på framsidan. Jag dekorerade sen med en fin bild och texten god jul i guldig peel off.

Det här var ett sådant kort jag blev så nöjd med så jag skulle vilja göra ett till. Undra om jag skall våga mig på lite variation och använda en annan 3D-bild. Det tål att fundera på.

Ha en bra kväll!

//Sandra

Kommentera