Trettonde tillbakablicken – julkort i blått och vitt

Hej,

Mörkblått tycker jag är en väldigt fin färg till julkort och därför stannade jag till lite extra och kollade på detta kort. Ett julkort jag gjorde förra året i blått och vitt.

Bilden i mitten kommer från ett klippark och passade så bra till detta kort. Undra om jag har kvar någon bild från det klipparket som jag skulle kunna använda på ett julkort i år. Jag får ta och rota runt i mina lådor. Blommorna gjorde jag med dies från Nellie Snellen och fäste en mörkblå pärla i mitten. De fina swirl som sitter i översta högra hörnet är egentligen skräp från en annan die. Tyvärr minns jag inte vilken. Hade sparat dem i en burk för att jag tyckte de var fina och tur var det då de passade så bra på detta kort.

På insidan färste jag vitt papper som jag stämplat med blå stämpelfärg. Texten god jul kommer från Gummiapan och hörnen är från Reprint hobby.

Ha en bra kväll!

//Sandra

Kommentera