Tionde tillbakablicken

Hej,

Jag tycker om att hitta ett mönster och sen själv välja färg på klistermärkena så att de  passar till den bild och övriga dekorationer jag vill ha på kortet. Ibland använder jag angivna färger på klistermärkerna men byter ut bilden så det passar bättre till den som skall få kortet. Så gjorde jag denna gång.

Detta mönster tyckte jag passade perfekt till julkort. Det små blänkande klistermärkena gör kortet lyxigt och tillsammans med en 3D-bild och en kortstomme som får rama in allt är framsidan klar.

Några tända ljus hör julen till och blev så fina på detta kort. När jag monterar 3D-bilder brukar jag använda 1,5 mm foam tape. Det tycker jag ger lagom distans mellan de olika lagren.

Till ett så här elegant kort ville jag ha en enkel och fin insida. Då passade det bra att stansa ut god jul med en die från PY Hobby och dekorera med blad och bär som jag stansat ut med die från Skapat avs silveradventskalender 2019.

Ha en bra kväll!

//Sandra

Kommentera