Nionde tillbakablicken

Hej,

Idag kollar jag tillbaka på ett julkort jag gjort med en hjärtlig tomte som kommer från ett klippark. Det finns så många fina bilder på klippark som på ett enkelt sätt fyller ut och pryder korten. Till detta kort valde jag att stansa ut bilden med en multi frame die från Nellie Snellen. Även den vita ramen med små prickar är en multi frame die från Nellie Snellen. Det är så bra att dessa dies har samma form och kan användas tillsammans.

Den vackra blå doily jag använt kommer från en av Crealies dies. När jag införskaffade denna die blev jag så förtjust i den att jag genast skaffade fler doilys. När jag väl hade fler kom jag på att jag ville variera mig och inte använda doilys på alla kort. Det är så typiskt mig att gå all in på något och sen komma på att det finns annat jag vill använda. Tur att dies håller länge och kan användas längre fram. Jag kanske skall försöka använda  någon annan på ett av årets julkort.

God Jul är utstansat med die från PY Hobby och jag gillar verkligen typsnitet och storleken. Den fyller ut så bra på ett kort och det syns tydligt vad det står.

På insidan stämplade jag en text och hörnstämplar i blå stämpelfärg. Texten ”med önskan om att julens magi fyller ditt hem med glädje och ditt hjärta med kärlek” tycker jag är en bra fortsättning på texten på utsidan. Denna text kommer från hÄnglar och Wings. Jag vill ha fler texter som precis som denna kan forsätta på föregående text.

Ha en bra kväll!

//Sandra

Kommentera