Inspiration genom tillbakablickar

Hej,

Nu tänkte jag försöka få fart på denna blogg igen. För er som undrar varför ni inte sett så mycket av mig det senaste året så beror det på att jag varit gravid och fått en dotter i början av sommaren. Tiden och orken att uppdatera med nya inlägg här har helt enkelt inte funnits. Nu har jag landat i min nya roll som tvåbarnsmamma och känner mig peppad för att visa upp vad jag skapar.

Då jag förra året knappt han göra kort till alla jag ville skicka julpost, fanns inte tiden att visa dem här. Så för att få inspiration till årets julkort tänkte jag börja med att kolla vad jag gjort tidigare år och samtidigt passa på att visa er korten. De flesta kommer från förra året men det blir säkert en och annan tillbackablick även från tidigare år. Min tanke är att publicera så många kort jag hinner under oktober månad. De flesta julkort men det kommer även bli ett och annat födelsedagskort, kanske kan jag använda även de som inspiration till årets julkort.

Jag börjar att kolla tillbaka på ett kort jag gjort som en kalender. Bakgrunden är gjord i peel off och almanackan i mitten har ett blad för varje månad. Varje årstid finns representerad med en bild. Översta bilden till vänster är våren med fåglar och grönska. Till höger kommer sommaren med en sol och blomma. Längst ned till vänster är hösten med blad som faller till marken. Till höger avslutas med vinterns julgranar samt snöflingor.

Detta är inte ett typiskt julkort men måste det vara det? Det här kortet skulle mottagaren kunna få användning för hela året. Vem skulle inte bli glad av att ha ett kort som detta ståendes på sitt skrivbord?

Nu börja jag fundera på om jag skall göra några almanackor i form av kort istället för traditionella julkort. Vi får se vad det blir framöver.

Ha en riktigt bra dag så får ni snart se mer från mig!

//Sandra

Kommentera