Födelsedagskort

Hej,
När jag kollade igenom bilderna på de kort jag gjort kom jag på att jag inte visat detta kort jag gjorde till en vän. Oftast vill jag visa upp korten så fort jag gjort dem men det kunde jag ju inte göra när det var någon som också pysslar som skulle få det. Den här gången glömde jag helt bort att jag inte hade visat upp kortet här. Bättre sent än aldrig.

Till detta kort har jag använt ett klippark från Rox stamps, samt dies och mönsterpapper från Marianne Design. Mönsterpapperet är från blocket Eline’s Hello Sweet baby! Jag bara älskar diesen från Marinne Design med ram och små söta blommor som kan användas tillsammans som här eller var för sig. Önskar ni mer inspiration där den används går det bra att googla på LR0578.

För att matcha insidan med utsidan valde jag att stansa ut en uppsättning med blad och små söta blommor även till insidan. Jag höll det enkelt med en svart ram och en väldigt vacker textstämpel som passade perfekt till min vän. Texten ”Du är en dag rikare, en timme klokare, en minut lyckligare och mycket, mycket vacker där du står Grattis på födelsedagen!” är en väldigt fin text att ha på insidan av ett födelsedagskort.

Ha en riktigt bra dag!

// Sandra

2 Replies to “Födelsedagskort”

Kommentera