Hösten var temat

Hej,
I lördags var jag på min första scrapträff och jag längtar redan till nästa. Gunilla som har Helihak är en riktigt bra organisatör och får alla att känna sig jättevälkomna. Dagen bara flög fram och pyssel varvades med mat, fika och trevligt umgänge. Det fanns flera utmaningar att vara med på under dagen och idag tänkte jag visa ett kort jag gjorde till höstutmaningen.

Jag har använt stämplar med hösttema från You Do och flytande pärlor från Nellie Snellen. För att få löven riktigt höstiga stämplade jag med flera olika av Mementos stämpelfärger. Jag använde min stämpelplattform för att kunna stämpla flera gånger om. Vissa gånger färgade jag bara delar av stämpel för att få fram lövens färgskiftningar så här på hösten.

Ha nu en riktigt bra kväll!

// Sandra

One Reply to “Hösten var temat”

Kommentera