Fallande löv i alla de färger

Hej,
I veckan när jag gick till jobbet tittade jag mig omkring och fick se alla fina löv som fallit till marken i mängder med härliga färger. Genast ville jag gå hem och göra ett kort med löv. Jag ville färga in papper i olika färger och sen stansa ut löv. Inspirationen fick jag lägga på minnet och arbeta med under veckan. Så här blev resultatet:

Jag började med att färga in två papper i olika färger. Jag använde stämpeldynor från Memento och ett runt infärgningsverktyg. På väg till jobbet noterade jag att ett enda löv består av flera olika nyanser färg så det är bara bra om det blir lite färgskiftningar på pappret. När det var klart stansade jag ut några löv med dies från Stampin’ Up. Jag tycker dessa löv blir jättefina och passar perfekt nu på hösten. Till löven passade ett blått ark från Grapic 45 pappersblock World’s Fair, perfekt att ha i bakgrunden. Grattis har jag stansat ut med en die från Rox Stamps adventskalender 2018. Som dekoration valde jag ett brunt spetsband och några små bruna pärlor.

Givetvis ville jag att insidan skulle matcha med framsidan så därför använde jag lite av mönsterpappret som blev över och stansade ut två små löv från de papper jag färgat in. Stämpeln jag använt kommer från Jess Ink. Egentligen är det en hörnstämpel men jag använde bara hälften av den.

Jag hoppas att alla färger nu på hösten kan inspirera er också.

Ha en bra dag!

// Sandra

Kommentera