Ett kort från svampskogen

Hej,
Idag tänkte jag visa ett kort jag gjort med inspiration från svampskogen. Än så länge har jag inte hittat skogens guld vid vårt sommarhus utan det enda jag sett i svampväg är de röda hattarna som lyser så fint. För det är egentligen en väldigt dekorativ svamp och därför fick den inspirera till detta kort. Jag har utgått från ett mönster jag hittade i häftet Schitterend Hobydotten. De små klistermärken blänker så fint och för sig själva är de inte mycket till världen men tillsammans kan de bilda de mest underbara motiv.

Bilden är en 3D-bild som jag klippt ut från en stor poster med flera olika 3D-bilder som passar till mönstren i häftet. Den fina hörnstämpeln jag använt kommer från Jess Ink och kortstommen har jag gjort med papper från Lidl.

Insidan höll jag enkel och använde samma färger som jag haft på framsidan. Grattis har jag stansat ut med die från Nellie Snellen och stämpeln kommer från Indigo Blu.

Ha en bra dag!

// Sandra

Kommentera