Stilrent kort med ros

Då var jag igång igen efter sommaren och känner nu att min inspiration har kommit tillbaka. Det har inte blivit så mycket pysslande då jag haft mycket annat att göra. I våras bestämde min man och jag oss för att köpa en sommarstuga så då gick mycket tid till att leta efter vad vi ville ha. När halva sommaren hade gått hittade vi huset vi ville ha och vann budgivningen. Så då var det bara till att planera all inredning och börja införskaffa allt som behövdes. Nu äntligen har vi kommit i ordning så att det går att vara där och kunna slappna av även om det fortfarande finns mycket att göra. Nästa projekt är att plantera fruktträd vilket har visat sig vara en djungel. Vi har sneglat på päron. Någon som kan tipsa om bra och goda trädgårdspäron?

Senast jag var i sommarhuset hade jag med mig mina alkoholbaserade pennor och färglade några fina motiv. Dessa kommer ni få se när jag fått skapat något fint med dem. Idag tänkte jag passa på att visa ett kort jag gjorde till min fina syster i somras då hon fyllde jämnt. Det är ett stilrent kort med mycket öppen yta som går i blått. Rosen har jag stansat ut med en die från Sizzix och till de utstansade remsorna i bakgrunden har jag använt dies från Nellie Snellen och papper från First Edition, Beyond the Shore. För att få volym i kortet har jag fäst den vita bakgrunden med fästkuddar mot kortstommen. Textstämpeln jag använt kommer från hÄnglar & Wings.

Insidan vill jag ha enkel men ändå matcha framsidan. Därför har jag valt att använda samma färg på bakgrundspappret som bildar en ram och stämpla med samma stämpelfärg som jag använde på framsidan. Rosen är en stämpel från Jeanines Art, Vintage Flowers och den passande texten kommer från Svenska Textstämplar.

Jag hoppas jag kan inspirera med detta kort.

Ha en bra dag!

// Sandra

Kommentera