Bambi

Hej,
Idag tänkte jag visa ett kort jag gjort med Bambi på. När jag gjorde detta kort kunde jag inte låta bli att tänka på det rådjur som jag matade med knäckebröd direkt ur min hand när jag var liten. Rådjuret var van vid människor och kom nyfiket fram och smakade på knäckebrödet jag höll fram.

Bambi har jag gjort med dies från Nellie Snellen som jag stansat ut i olika färger och limmat samman. På klövarna har jag tagit lite brun stämpelfärg. Jag använde en blending tool men det går lika bra att använda en torr tvättservett lindat runt fingret. Även bakgrunden gjorde jag med stämpelfärg och min blending tool samt några stämplar. Stämplarna kommer från Marianne Design och Jeanines Art.

Så här blev hela kortet. Varje del har jag ramat i med vitt papper så det blir en fin ram. Det blå mönsterpappret kommer från Precious Marieke, det grön mönsterpappret kommer från Jeanine Art och det rosa mönsterpappret kommer från Docrafts.

Ha en bra dag!

// Sandra

Kommentera