Studentkort

Hej,
Idag passar jag på att visa ytterligare två studentkort jag gjort. Först visar jag ett kort på temat svenska flaggan. Flaggorna har jag gjort med dies från By Lene och limmat på mönsterpappret som kommer från Panduro. Samma färger som jag använde till flaggorna använde jag för att rama in mönsterpappret och textstämpeln som är stämplad med en stämpel från Vilda Stamps. Blommorna tillverkade jag själv med två olika stansar från Lidl. Till dessa valde jag en annan gul nyans än jag tidigare använt. Bladen vid blommorna stansade jag ut med dies från skapat avs silver adventskalender 2019. Ovalerna och den vågiga ovalen stansade jag ut med dies från Nellie Snellen.

Längst ned i hörnet på insidan tyckte jag det passade bra med en studentmössa som jag stämplade med en stämpel från Stämpelboden. Jag ramade in insidan med samma färger som jag använt på framsidan samt ett svart streck. Textstämplarna jag använde kommer från hÄnglar och Wings och bokstäverna är utstansade med dies från Rox Stamps adventskalender 2018.

Till det andra kortet gjorde jag en stor fin blomma med dies från Studio Light och bladen stansade jag ut med dies från Skapat avs guld adventskalender 2019. Ett bland jag tidigare tyckt varit alldeles för stort för att passa på de kort jag gjort men till denna blomma blev det perfekt. Kommer garanterat att använda det fler gånger.

Den fina bilden med blommor och studentmössa kommer från Rox Stamps liksom även diesen till siffrorna som var med i adventskalendern 2018. Den dies jag använde för att rama in bilden kommer från Marianne Design och mönsterpappret i bakgrunden kommer från Reprint Hobby.

Tyvärr fotade jag aldrig insidan till detta kort men det påminner om insidan i det första kortet. Det som skiljde var att till detta kort hade jag ingen gul ram och istället för studentmössan satte jag dit en lika dan flagga som jag hade på framsidan av första kortet.

Ha en bra kväll!

// Sandra

Kommentera