Bokmärkestag

Hej,
Idag har vi haft strålande fint väder så vi begav oss till en liten mysig strand och grillade. Rätt som det är hör vi hur flera kvigor börjar råma i kör och när vi tittar upp får vi se en liten färja transportera nötkreatur till sommarbete ute på en ö.

Efter en aktiv dag har mina kreativa idéer till ett runt kort flödat men inget har blivit klart så därför passar jag på att visa upp en bokmärkestag som jag tidigare har gjort till en tävling på Facebook. Då jag fortfarande inväntar resultatet av den tävlingen vet jag inte hur det har gått, men tror inte det blev någon vinst då det fanns många andra fina bidrag.

Jag valde att göra en platt tag med blank baksida så att den som får bokmärket kan göra anteckningar där. Taken är att någon som pluggar skall få detta bokmärke och känna att de är duktiga även när det känns tungt. Därför valde jag att stämpla texten ”Du äger!” från hÄnglar & Wings. Texten har jag stansat ut med dies från Nellie Snellen. Då min dies inte hade det mått jag ville ha använde jag samma teknik som jag beskrev i detta inlägg för att minska ned ramen något.

Bakgrunden har jag färgat in med pigment stämpeldynor från Nellie Snellen och en blending tool. På detta har jag stämplat siluett stämplar även dem från Nellie Snellen med dye stämpeldyna från Memento. Avslutningsvis stansade jag ut en till tag i cardstock och limmade på baksidan för att få ett hållbart bokmärke. Diesen jag använde till tagen kommer från Marianne Design.

Jag hoppas jag kunnat inspirera att göra tags. Om inte som bokmärke så är de perfekta att ha som en grattishälsning runt en flaska vin eller i blombuketten.

Ha en bra kväll!

// Sandra

Kommentera