Choklad fick inspirera mig

Hej,
Jag har funderat i några dagar på att göra ett kort där choklad har fått inspirera mig. Först kändes det svårt att få till något men så fick jag en idé och igår, eller om jag skall vara helt ärlig så var det i natt som kortet blev klart. Jag utgick från Marianne Designs set med dies och stämpel på temat choklad.

Till bakgrunden har jag använt en stämpel från Marianne Design som jag stämplat med Memento Pistachio. För att få liv i kortet valde jag att sätta fast textrutan med foam tape. Texten har jag stämplat med Memento Rich Cocoa i min stämpelplattform så att jag kunde stämpla flera gånger för att få texten så tydlig och mörk som jag ville.

På insidan ville jag att det skulle finnas gott om plats för att skriva ett personligt meddelande så därför valde jag att enbart stämpla några hörn med stämplar från Panduro och Memento Pistachio som stämpelfärg.

Bakverken med topping har jag stansat ut och embossat för att få det fina mönstret. Som pricken över i valde jag att fylla i prickarna på chokladhjärtat med Sakura Gelly Roll pennan.

Jag hoppas detta kort kan inspirera er att pyssla lite.

Ha en bra första maj!

// Sandra

Kommentera