Dekorerad ask i lila

Hej,
Idag har varit en bra dag. Vid lunch blev det en promenad tillsammans med dottern och vän. Vi stannade till i lekparken så barnen fick gunga och åka rutschkana, vilket var väldigt uppskattat. När vi kom hem igen testade jag och en vän att köra pysselträff på distans. Det gick mycket bra så vi kommer helt klart göra det fler gånger. Nu tänkte jag visar er en ask jag gjort och dekorerat.

Mönsterpappret har jag själv gjort med stämplar från hÄnglar & Wings som jag stämplat flera gånger med Memento Grape Jelly. Stämpla på en större yta än det du behöver och skär till så blir det en naturligt ojämn kant eller stämpla några stämplar hälften på pappret och hälften utanför.

Toppen på asken har jag dekorerat med några blommor, en fjäril och massor med halvpärlor. Fjärilen har jag stansat ut med dies från Marianne Design. Jag tyckte den passade perfekt på toppen då det är mängder med fjärilar stämplade på sidorna.

Ha en bra kväll!

// Sandra

Kommentera