Påskkort gjort under Alingsåsscrappens Facebookträff

Hej,
Igår skulle Alingsåsscrappen haft träff men i dessa tider då corona härjar fick de ställa in. Istället ordnade de en Facebookträff med demos och tävlingar. Ett mycket bra och roligt initiativ. Det gjorde att jag som inte var anmäld till träffen kunde vara med. Till en av tävlingarna gjorde jag detta påskkort.

Det blev ingen vinst men jag är nöjd med kortet och är glad att jag fick användning för några av mina senast förvärvade dies. Disen till krokus, påsklilja och fjäril kommer från Marianne Design. Ramarna har jag stansat ut med dies från Crealies. Det var roligt att ha samma inramning trots att jag använde cirkel, kvadrat och rektangel. Så nu vill jag ha ännu fler dies i samma tema men i olika former. Bilden jag använt kommer från ett klippark från Marianne Design och stämpeln kommer från You Do.

Till insidan använde jag en bit av mönsterpappret som blev över från framsidan. Mönsterpappret kommer från Docrafts. Först hade jag tänkt att ha den fina texten på framsidan men det blev inte bra, så jag fick tänka om och då hamnade den på insidan istället. Texten har jag stansat ut med dies från Rox Stamps.

Denna Facebookträff var så rolig och jag hoppas verkligen att det blir fler träffar. Det var bra att tävlingarna var så öppna att alla hade möjlighet att vara med. De andra kort jag gjorde kommer jag visa upp en annan dag.

Ha en bra dag!

// Sandra

Kommentera