Ett kort till en som gillar hundar

Hej,
Till detta kort valde jag att utgå från denna söta hund som jag byggt upp med dies från Nellie Snellen. De olika delarna limmade jag eller tejpade med 3D-tejp för ett djup till kortet. Jag bestämde mig också från att använda den gröna färgen till bakgrund och satt länge och funderade på vilken färg jag skulle rama in allt med. Så när jag funderat en stund tog jag fram min telefon och sökte upp en färgcirkel för att få inspiration om vilka färger som kunde bli bra. Det var så jag kom på att jag skulle ha en vinröd färg som ram.

Den gröna bakgrunden valde jag att embossa med en folder från Marianne design. Grattis har jag stansat ut med en die från HC Design. Jag gillar denna glad hund som även skulle passa till andra typer av kort. Varför inte göra ett krya på dig kort eller bara säga hej till någon.

Insidan höll jag enkel och stämplade en grattishälsning från Vilda stamps. Jag stansade även ut några gröna rutor som matchade embossingfoldern jag använde på framsidan.

Ha en bra kväll!

// Sandra

Kommentera