Lika men ändå olika

Hej,
Idag lyste solen härligt när jag och dottern vaknade så jag blev sugen på en promenad. Vi åt frukost, gjorde oss i ordning och lekte lite för att sen gå ut och ta en promenad. Tyvärr blev det inte så då dottern behövde mat igen och sen somnade. Ingen fara tänkte jag, vi går ut när hon vaknar men nu har solen försvunnit och det kommit mörka moln. Jag passar istället på att visa några kort jag gjort och pysslar lite mer.

Tänkte visa två kort jag gjort från Rox Stamps kit club paket nummer 1. Korten är lika men ändå olika och väldigt enkla att göra. Det fina pappret talar för sig själv och det behövs inte så mycket mer. Jag har kompletterat med några halvpärlor och valt att rama in allt, samt stansa ut Grattis i samma färg. Till båda korten har jag använt en grattis die som var med i Rox Stamps adventskalendern 2018. Till första kortet valde jag att använda mig av lila, en av mina favoritfärger.

Insidan ville jag skulle matcha framsidan och tyckte det blev perfekt att utgå från ett av mönsterpapperna som var med i kittet. Stämpeln jag använt kommer från hÄnglar & Wings och är stämplad med Memento Lulu Lavender. Jag använde min stämpelplattform och stämplade flera gånger så att jag fick så mycket färg som jag ville ha.

Till det andra kortet valde jag att använda mig av grönt. Pärlorna jag använt på båda korten är 3 mm och kommer från Nellie Snellen.

Även denna insidan påminner om andra kortets insidan. Det som skiljer är att jag använde en annan stämpel. Stämpeln jag använde kommer från Vilda stamps och är stämplad med Memento Pistachio.

Med dessa två kort vill jag visa hur det går att variera två kort genom att byta ut färgen eller stämpeln. Det skulle även gå att använda sig av en annan typ av dies på framsidan så blir det ytterligare en variation.

Ha en bra dag!

// Sandra

Kommentera