Ett kort till en nyfödd flicka

Hej,
Här där jag bor har vädret varit tråkigt och det har varit perfekt att sitta inne och pyssla. Som tur var, var vi bortbjudna på fika mitt på dagen så att jag kom mig ut och fick en liten nypa frisk luft trots det tråkiga vädret. Nu när alla hjärtans dag är över passar jag på att göra ett bra att ha kort till en nyfödd flicka. Kortet jag skall visa är ett enkelt kort som går snabbt att göra.

Den yttersta rosa ramen har jag stansat ut med dies från Crealies. Samma papper som jag använde till denna ram använde jag till motivet i mitten som jag stansat ut med dies från Nellie Snellen. Mönsterpappret kommer från First Edition, It’s a girl.

Till insidan har jag stansat ut samma ram som jag använde på framsidan och dekorerat med ett passande klistermärke som fanns med i samma block som mönsterpappret kommer från. Stämpeln jag använt kommer från hÄnglar & Wings.

Ha en bra kväll!

// Sandra

Kommentera