Hjärtliga duvor till alla hjärtans dag

Hej,
Nu på sluttampen inför alla hjärtans dag bjuder jag på hjärtliga kort. Idag är det kärleksfulla duvor som få klä framsidan på kortet. Duvorna har jag stansat ut från ett mönsterpapper från Wild Rose Studio. Jag stansade ut duvorna och den bruna ramen med dies från Nellie Snellen. Runt ramen tyckte jag de söta metallblommorna passade bra.

Till metallblommorna tyckte jag metallhörn passade bra vilket ramande in hela kortet. Mönsterpappret i bakgrunden kommer från First Edition Chasing Rainbows och har glittriga diamanter på sig. Detta syns tyvärr dåligt på bilderna men i verkligheten skimrar det fint. Blommorna hittade jag i mina gömmor och bladen har jag stansat ut med dies från Studio Light.

På insidan tyckte jag det passade bra med en rosa bakgrund som jag stämplade med en fin stämpel från Jess Ink. Texten “Till dig på alla hjärtans dag” tycker jag är så passande till de alla hjärtans dag kort jag gör. Som dekoration använde jag en bit av mönsterpappret som var över från framsidan.

Även baksidan fick en bit av mönsterpappret som var över och min personliga stämpel som jag stansat ut med dies från Crealies.

Ha en bra kväll!

// Sandra

2 Replies to “Hjärtliga duvor till alla hjärtans dag”

Kommentera