Pop up hjärtan

Hej,
Idag var jag bara tvungen att testa min nya dies med pop up hjärtan från Nellie Snellen. Ett enkelt sätt att få en 3D effekt på kortet. Jag blev så förtjust i denna så nu vill jag ha den med stjärnor också.

Mönsterpappret jag använt kommer från Wild Rose Studio och hjärtana stansade jag ut från det som blev över med dies från Nellie Snellen. Deras Multi frame hjärtan passade perfekt i pop up hjärtana.

Bilden är en av sex bilder på ett bildark från Marianne design som jag stansat ut med en cirkeldie från Nellie Snellen. Ramen stansade jag ut med dies från Crealies.

Som vanligt ville jag match insidan med framsidan och stansade därför ut hjärtan i samma färg och mönsterpapper som jag använde på framsidan. Den fina alla hjärtans dag stämpeln jag använt kommer från Jess Ink.

Jag hoppas att detta kan inspirera er att göra ett alla hjärtans dag kort även om tiden är knapp.

// Sandra

Kommentera