Elegant kort till alla hjärtans dag

Hej,
Nu har jag haft några dagar med idétorka och inte lyckats göra något kort. Så äntligen släppte det och jag gjorde detta eleganta kort. Framsidan på detta kort passar även till ett brudpar, men jag har tänkt att ge det till en fin vän.

Jag skar ut ett vitt papper som var 1 cm mindre än kortstommen och stämplade hjärtliga hälsningar med en stämpel från Jess Ink. För att få liv i kortet fäste jag det vita pappret med 3D-tejp på kortstommen.

Blommorna har jag själv gjort genom att stansa ut tre blommor med stansar från Lidl och limma samman. Avslutningsvis fäste jag en silverfärgad pärla i mitten på varje blomma. Blommorna fäste jag sen på ett hjärta jag stansat ut i samma färg som blommorna. Jag använde dies från Nellie Snellen.

Insidan ville jag matcha med framsidan så därför valde jag att stansa ut hjärtan med dies från Craft & you. Ett som en ram i samma papper som jag hade till blommorna på framsidan och ett i vitt som jag kan skriva ett meddelande på. Jag stämplade även med texten “till dig på alla hjärtans dag” som kommer från Jess Ink.

Jag hoppas att jag kunnat inspirera er till att inte ge upp om ni fåt idétorka. Rätt som det är faller allt på plats och ni skapar något fantastiskt.

Ha en bra kväll!

// Sandra

2 Replies to “Elegant kort till alla hjärtans dag”

Kommentera