Utmaning 73 – Brunt och grönt

Hej,
Äntligen är jag klar med mitt bidrag till utmaning 73 hos Copic marker Sveriges blogg. Tänkte sitta och färglägga idag men min dotter är förkyld och tyckte inte alls att det var en bra idé. Så det fick bli lite i taget när hon lekte själv. Det blev ett julkort med en söt pepparkakspojke.

Stämpeln kommer från Panduro och har skurits ut med Scan N Cut. På kortet fäste jag bilden med distanskuddar. Med utmaningen brunt och grönt tyckte jag det passade bra med ett mönsterpapper i grönt från Wild Rose Studio. God Jul har jag stansat ut med dies från Rox Stamps och den gröna bakgrunden under har jag stansat ut med Nelli Snellens multi frame dies. Några bruna pärlor i hörnen tyckte jag också passade bra.

Som vanligt ville jag matcha insidan med framsidan och fick idén att använda de bitar jag skar bort från mönsterpappret på framsidan. Dessa bitar tejpade jag fast lite omlott utefter två av sidorna på kortet. I kortets övre kant stämplade jag en svensk textstämpel från hÄnglar & Wings med Memento Rich Cocoa. Jag blev nöjd med insidan då den är annorlunda jämfört med de jag brukar göra. Kortstommen gjorde jag av tjockt papper från Lidl.

Pepparkakspojken färglade jag med copic:

Kläder: E29-27-25, C1-0-00
Hud: E11-21-22
Hår: E19-17-15
Ögon: YG63, W00

Ha en bra kväll!

// Sandra

Kommentera