Födelsedagskort med nyårstema

Hej,

För ett tag sedan fick jag ett önskemål om att göra ett födelsedagskort till en tonåring. Kortet skulle vara stilrent och fick gärna påminna om nyår. Min första tanke var fyrverkerier men kände inte att jag kunde få till något bra med de saker som jag har. Så efter lite sökande efter inspiration gjorde jag detta kort.

Bakgrunden valde jag att embossa med en embossingfolder från Marianne Design vilket jag ramade in med papper i en guldig nyans. Samma papper använde jag för att stansa ut en stjärna och dandelion eller maskrosor som det heter på svenska. Egentligen vill jag bara skriva på svenska men då många termer inom denna hobby är på engelska så får det bli lite blandat. Tyvärr vet jag inte vad det är för märke jag har då dessa var några av de första dies jag skaffade. Stjärnorna är utstansade med Nellie Snellen Multiframe dies och den översta stjärnan stämplade jag med Happy Birthday från Coosa Crafts.

Som ni kan se har jag matchat insidan med utsidan genom att använda diesen som hör till embossingfoldern. Även på insidan ville jag ha text och till detta kort tyckte jag det passade med Nellie Snellen shape dies Happy Birthday.

Nu var just detta kort till någon som fyllde år men om texterna anpassas skulle det likväl kunna ges till värden eller värdinnan på nyår.

Jag hoppas jag kunnat bidra med lite inspiration.

Ha en bra kväll!

// Sandra