Fars dag kort

Hej,
Då var det fars dag och min dotter får lova att fira sin pappa för första gången. Då hon än så länge är så liten har jag hjälp henne med ett kort att ge till sin pappa.

På framsidan har jag använt fyra olika mönsterpapper som jag stämplat fina budskap på. Det översta pappret kommer från Gummiapan med stämpel från Panduro, det näst översta pappret kommer från Design Paper Pad med stämplar från hÄnglar & Wings, det näst understa pappret kommer från Card Deco med stämpel från Panduro och det understa pappret kommer från Me to You med stämpel från hÄnglar & Wings.

Insidan höll jag enkel och använde enbart stämplar från hÄnglar & Wings.

Kortet till min egen pappa får ni vänta lite med att se då vi bor en bit ifrån varandra och jag vill inte att han skall få syn på det här innan han har fått det.

Ha en bra söndag!

// Sandra

Kommentera