Kort med try folds vikning

Hej,
Jag har länge gått och spanat in alla spännande stämplar från Art Impressions utan att unna mig någon men till slut kunde jag inte hålla fingrarna borta från köpknappen och när jag ändå var i farten passade jag på att klicka hem några olika varianter. Första stämpeln jag testade blev en Circlet Mini TryFolds med jultema.

Då kortet består av tre sidor så tyckte jag det passade bra att använda diesen från Rox Stamps adventskalender 2018 så att det står God Jul på framsidan, & på mittersta sidan och Gott nytt år längst in. Framsidan dekorerade jag även med några halvpärlor i olika storlekar och utstansade blad med dies från Precious Marieke Joyful Christmas.

Motivet passade jag på att färglägga med copic när jag var hos en kompis och pysslade. Även om jag tog kort på vilka pennor jag använde så minns jag inte vilken jag hade till vad. Blev ganska många bruna nyanser och mycket prat med min vän som gjorde att jag fokuserade på lite annat än att minnas vilken färg jag använde till vad. Så för att inte råka lura någon låter jag bli att skriva vilka färger jag använde.

Det var lite pilligt att montera detta kort men jag kommer helt klart att göra fler. Det blir en rolig överraskning för den som öppnar kortet att se vad som finns längst in bakom huset.

Ha en bra kväll!

// Sandra

Kommentera