Ett kort till någon jag tycker om

Hej,
Min tillverkning av julkort är i full gång och jag har många idéer så nu hoppas jag bara att tiden skall räcka till att genomföra alla idéer jag har. Tyvärr är det för mörkt på kvällarna efter jobbet för att ta ett foto av korten som gör dem rättvisa så jag får vänta med detta tills jag har en ledig dag och kan utnyttja dagsljuset. Så idag tänkte jag visa ett kort jag gjorde till min man för ett tag sedan för att visa hur mycket jag tycker om honom.

Till framsidan använde jag mig av två superfina sett med dies. Det ena är från The Paper Boutique och innehåll ramen samt den röda bakgrunden. Det andra är från Craft & You och innehåll hjärtana samt champagneglasen. På detta stämplade jag med en en stämpel från Panduro. Jag valde att använda en röd stämpelfärg som matchade färgen på pappret.

På insidan använde jag mig av stämplar från You Do och blommor som jag stansade ut från samma sett med dies som framsidans ram kom ifrån.

Jag hoppas jag kunna bidra med lite inspiration för att göra ett enkelt kort till någon som hålls av.

// Sandra

Kommentera