Julkort i vitt

Hej,
Då jag sett några fina julkort helt i vitt fick jag för mig att också göra ett, men det visade sig vara svårare än jag trott att få till det. Det gällde att hitta rätt balans mellan tom vit yta och mönstrade detaljer. Efter några dagars pysslande och funderade fick jag till slut gjort detta kort.

För att få djup i kortet har jag använt distanskuddar under ramen och det snirkliga vid blommorna. Dessa snirklar kommer från Rox Stamps adventskalender 2018. Blommorna har jag stansat ut med Nellie Snellen Hobby Solution Poinsettia die och för att få lite liv i kortet så målade jag blommorna med wink of stella samt att jag hade lite silvrig stämpelfärg på pistillerna. Till nätet i mitten använde jag en av Crealies dies som jag stansat ut två gånger och limmat samman. Detta syns bättre i verkligheten än på bilden. Jag valde även att ha God Jul i silvrig peel off på kortet trots att min tanke var att enbart använda mig av vitt.

På insidan valde jag att använda en fin textstämpel från hÄnglar & Wings som jag stämplade i svart och ramade in med silvriga hörn och ränder.

Ha en bra kväll!

// Sandra

Kommentera