Födelsedagskort till tjej

Hej,
Idag har jag varit på kalas till en tjej som fyller 8 år och till detta behövde jag ett passande kort. Det var lite klurigt att komma på något till en tjej som vill vara både stor och liten. Tur att Pinterest finns och att jag kunde hitta inspiration där.

Jag utgick från pandorna som är stämplar från Stampin’ Up och började att söka efter inspiration. Efter ett tag fastnade jag för ett liknade kort på där två pandor stod på varandra och den översta jonglerade. Till detta kort tyckte jag att detta fina mönsterpapper från Lidl passade bra. Då både mönsterpappret och pandorna ramades in med lila papper passade det perfekt att använda Nellie Snellen Shape dies till bokstäverna.

Jag satt länge och klurade på hur jag skulle göra insidan för att den skulle höra samman med framsidan utan att komma på något. Berättade om mitt problem för en vän som också gör kort. Hon tipsade hon om hörndekor och direkt kom jag och tänka på dessa rosa peel off som jag hade liggandes. Jag är så glad för att ha vänner som delar mitt intresse och att vi kan ge varandra inspiration när det behövs.

Copic Marker Sverige har nu kommit med en ny månadsutmaning så jag sitter och funderar på vad jag skall göra för att kunna vara med i den. Denna gången är temat brunt och grönt. Det lutar åt att jag kommer göra ett julkort. Om tiden räcker till kanske jag även skulle kunna göra ett grattiskort med samma tema.

Ha en bra kväll!

// Sandra

Kommentera