Kort åt Instila

Hej,
Nu har verkligen hösten kommit och jag behöver ha vantar när jag cyklar till jobbet. Lite tråkigt att sommaren och de varma dagarna försvinner men jag ser det positivt då jag med gott samvete kan sitta inne och pyssla. Den här gången har jag gjort ett kort åt Instila och original inlägget kan ni hitta här. Till detta kort har jag utgått från en 3D puch out bok och ett block med mönsterpapper. Dessa 3D puch out böcker är riktigt bra. Förutom att det finns flera olika 3D puch out bilder att välja på finns det mönsterpapper som passar till dessa bilder.

I denna 3D puch out bok fanns det även med lite inspiration och det hade jag glädje av. Till detta kort valde jag ut denna blomma och monterade den med 1 mm foam tape för fin 3D effekt.

Insidan tyckte jag blev väldigt fin genom att stansa ut den vita bakgrunden och stämpla “Enjoy your day”, mer än så behövs inte. Då finns det plats att skriva ett litet meddelande om så önskas. Det är en enda stor dies som jag använt till bakgrunden.

Kortstommen har jag skapat genom satt skära till en bit brun cardstock och bigga på mitten. På framsidan fäste jag mönsterpappret där jag stansat ut en mönstrad oval. Samma oval stansade jag ut ur ett slätt vitt papper som jag stämplade med “Happy Birthday” och fäste i mönsterpapprets öppning. Hålen lät jag vara tomma för att den bruna kortstommen skulle synas som en snygg detalj på kortet. Avslutningsvis fäste jag tre vit blommor i översta vänstra hörnet.

Detta var ett kort som dekorerades med hjälp av 3D puch out boken, så nu har jag kvar 26 3D bilder att använda till annat.

Lycka till med pysslandet!

// Sandra

Materiallista
Cardstock
Mönsterpapper
3D puch out bok
Stämpel framsida
Dies framsida
Blommor
Dies insida
Stämpel insida
Foam tape
Dubbelhäftande tejp

2 Replies to “Kort åt Instila”

  1. It’s appropriate time to make a few plans for the longer term and it’s time to be happy.

    I have read this post and if I may just I wish to counsel you some fascinating things or suggestions.
    Perhaps you can write subsequent articles referring to this article.
    I desire to read more issues about it!

    1. Thank you. I really apreciate your kind words. I am very interested in hearing about your suggestions. It will be more posts like theese to come. Please follow my blog to make sure you don’t miss it. 🙂 //Sandra

Kommentera